Authentieke NLP coaching

Graag geef ik jou de juiste tools om positief in het leven te staan. Weg met stress en doen wat jij leuk vindt. Jouw idealen leven en luisteren naar jezelf. Dat is wat ik je (onder andere) mee geef met NLP coaching.

NLP coaching (wat is dat?)
NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie of hype. Door NLP coaching leer de cliënt om zelf (weer) grip te krijgen op je leven met krachtige technieken. Klinkt het je onbekend? NLP coaching ontwikkeld zich al 40 jaar.
Mentale in topconditie
Een NLP coach zou je kunnen vergelijken met een personal trainer op het gebied van mentale kracht. Coaching met NLP wordt vaak ‘levens veranderend’ genoemd. De cliënt leert en ondergaat zeer krachtige NLP technieken, die hem in staat stellen het leven te leiden dat hij wil leiden en de persoon te zijn die hij wil zijn.
NLP Coaching inschrijven
NLP Coaching inschrijven

Coaching met NLP, snel en effectief

NLP coaching helpt mensen om zelf aan het roer van hun leven te staan. Centrale vragen daarbij zijn: wie ben jij, wat wil jij en wat is nodig om dat te bereiken? NLP coaching is snel en effectief. Vaak zijn 3 tot 5 sessies voldoende om de beoogde resultaten te behalen.
Persoonlijke coaching

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk. Tijdens het coachen kan het nodig zijn je een spiegel voor te houden en dat is niet altijd prettig. Soms doet het even pijn, dat is gezond en geeft je een kans om iets van jezelf te leren. Het is een kans om datgene te verbeteren wat je zelf doet en niet wil, denk positief!

Als je contact op gaat nemen snap ik dat dat spannend kan zijn. Vaak is dit je interne systeem die het oude patroon wil vast houden terwijl jouw hersens wat anders willen. Uit je comfortzone komen heet dat. Dat voelt spannend maar is wel belangrijk als jij jouw idealen na wil leven en lekker in je vel wil zitten.

Als je hier ben gaan lezen weet je wel dat er iets speelt. Dat je het anders wil, maar hoe, waar en met wie? En wellicht is je je klacht lastig te specificeren of te definiëren. Je staat er nooit alleen voor, wie ik ben? Ik ben er voor jou en dat is het belangrijkste om te weten. Ook als je de voorkeur heb voor e-coaching.

Ik zit al lekker in mijn vel!

Ook als je wel lekker in je vel zit kan NLP coaching je veel opleveren. Denk aan meer structuur, overzicht, werken vanuit rust en productief zijn.

Als NLP master en life coach ben ik je professionele gesprekspartner die jou inzicht geeft in je eigen kunnen en willen met betrekking tot de toekomst, op werk- en/of privégebied. Ik help jou bovendien die stappen te zetten die nodig zijn om jouw wensen en doelen te realiseren. Dat is belangrijk in het leren en vasthouden, ik ben jouw stok achter de deur.

Met kleine veranderingen en nieuwe inzichten gaat het jou lukken om naar je gewenste situatie te groeien. Sterker en met nieuwe energie te leven en werken! Dus stop met tijd verspillen aan wat niet werkt en actief aan de slag met wat jou gaat helpen.

NLP coaching bij angst en onzekerheid

Heb jij het bijvoorbeeld niet meer naar je zin op je werk? Hoelang houdt je het nog vol om met minder energie aan het werk te gaan en met frustraties thuis te komen? De kans is groot dat je een burn-out ontwikkelt als je op deze koers doorgaat.

Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, bloosangst, lichte depressie, burn-out, paniekaanvallen of andere psychische klachten dan is persoonlijke NLP coaching de aangewezen methode om dit aan te pakken.

We werken samen, samen leer jij wat jij belangrijk vindt en help ik jou jouw passie terug te vinden. Weer plezier en voldoening, genieten!