Blogs en (zelfhulp) boeken

Reflecties en inzichten vanaf de bank

Mijn blogs gaan regelmatig over mijn verleden met praktische informatie als bonus. Ik wil je laten zien dat hulp vragen heel gezond is. Elke coach, arts, therapeut of psycholoog is maar gewoon een mens. Ook zij hebben een groot probleem zonder toiletpapier. 😉

In mijn blogs lees je dat ook ik de nodige hulp had bij vragen en onzekerheden. Sterker nog, hulp vragen en later zelfs omscholen veranderde mijn leven compleet. De opleidingen Integral NLP Master en praktische psychologie gaven mij nieuwe inzichten en een hele nieuwe basis. Ik kon weer zijn wie ik ooit was en mijn toekomst vormgeven.

Met reflecties en inzichten vanuit het hart geschreven zal je zien dat ik maar gewoon een mens ben. Bij twijfel nodig je mij gewoon uit voor kop koffie of thee.

Mentaal en fysiek heb ik diverse keren moeten revalideren en dat ging niet zonder hulp. Onderstaande boeken hebben mij geholpen obstakels te overwinnen. Wellicht helpt mijn boekenlijst ook jou om doelen te verwezenlijken.

Veel lees plezier!

Evert

evert ruisch nlp coaching Arnhem Blogs zelfhulp boeken
werkstress werkdruk is gezond en ongezond
Blog met tips

Werkstress, werkdruk goed en ongezond.

Is werkstress en werkdruk een (opgelegde) keuze? Deze punten zijn belangrijk om te weten. Zelf kan ik stress best lang hanteren tot een situatie is opgelost. Maar op de lange duur krijg ik tal van fysieke en medisch onverklaarbare klachten.

Lees verder »
nlp coaching
Blog met tips

Coaching met NLP, snel en effectief

Graag geef ik jou de juiste tools om positief in het leven te staan. Weg met stress en doen wat jij leuk vindt. Jouw idealen leven en luisteren naar jezelf. Dat is wat ik je onder andere leer met NLP coaching.

Lees verder »
De kracht van slapen
Boekentips

De kracht van slapen (boeken tip)

De kracht van slapen is eindelijk een boek wat bij draagt aan een goede nachtrust. Voor als je meer wil weten over je nachtrust en een gezonde begeleiding met zelfhulp. Wellicht af en toe iets medische termen maar heel goed te begrijpen. Wetenschappelijk onderbouwd in een soepel leesbaar boek.

Lees verder »
Wandel je fit
Boekentips

Wandel je fit (boeken tip)

Wandel je fit is de leukste en makkelijkste weg naar een gezonder leven. Veel mensen beginnen enthousiast aan een sport-maar haken even snel weer af: te zwaar, te moeilijk vol te houden of simpelweg niet leuk. Demotivatie en of blessures tot gevolg.

Lees verder »