De kracht van slapen (boeken tip)

Een goede nachtrust start overdag en dat is het beste moment om wakker te zijn

evert ruisch nlp coaching en advies

Door Evert Ruisch

De kracht van slapen is eindelijk een boek wat bij draagt aan een goede nachtrust. Voor als je meer wil weten over je nachtrust en een gezonde begeleiding met zelfhulp. Wellicht af en toe iets medische termen maar heel goed te begrijpen. Wetenschappelijk onderbouwd in een soepel leesbaar boek. Tips? Ook deze zijn er en je mag zelf bepalen welke voor jou het beste werken.

“De kracht van slapen is het eerste boek waarbij het om mij ging en er geen commercieel achterliggend doel was”

De kracht van slapen

Is er iets fijner dan een heerlijke nacht slaap om uitgerust aan je dag te beginnen? Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend, want heel veel mensen kampen met slaapproblemen.

In de kracht van slapen legt neuroloog en slaapexpert Inge Declercq haarfijn uit hoe dat komt. Wist je bijvoorbeeld dat je slaap een weerspiegeling is van je leven overdag? Meer nog: door te letten op wat je doet  wanneer je wakker bent, kan je je slaap een pak verbeteren. Dit boek leert je hoe je slaapmechanisme in elkaar zit, hoe je energiek wakker kan zijn overdag én wat je kan doen voor een herstellende nacht. Verder beantwoordt Inge Declercq talrijke vragen die veel mensen haar stellen. Wat is mijn ideale slaaptijd? Wat doe ik het best voor ik ga slapen? Kan ik slaaptekort inhalen? En hoe pak ik het best mijn stress aan om beter te slapen?

De kracht van slapen biedt ook een oplossing voor slapeloze nachten. Wat doe je als je niet kan slapen? En hoe los je ’s nachts vervelend lang wakker zijn op? De talrijke tips en adviezen uit het boek worden geïllustreerd met verhalen uit de praktijk.

De kracht van slapen

Productspecificaties

  •  Auteur: Inge Declercq
  •  Van Halewyck
  •  Nederlands
  •  Paperback
  •  ISBN 9789463831765
  •  Druk: 1
  •  juli 2020
  •  251 pagina’s
Evert Ruisch.

Evert Ruisch.

Elke coach, arts, therapeut of psycholoog is maar een gewoon mens. Evert Ruisch laat je zien dat hulp vragen heel gezond is. Ook hij heeft de nodige hulp gehad bij vragen en onzekerheden. Zijn leven veranderde door de opleiding Integral NLP Master en praktische psychologie, het roer ging compleet om.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *