Coaching met NLP, snel en effectief

Graag geef ik jou de juiste tools om positief in het leven te staan. Weg met stress en doen wat jij leuk vindt. Jouw idealen leven en luisteren naar jezelf. Dat is wat ik je onder andere leer met NLP coaching.

evert ruisch nlp coaching en advies

Door Evert Ruisch

Wat is NLP coaching?

NLP Coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken: geen therapie of hype. Door NLP coaching leer de cliënt om zelf (weer) grip te krijgen op je leven met krachtige technieken. Klinkt het je onbekend? NLP coaching ontwikkeld zich al 40 jaar.

Mentaal in topconditie

Een NLP coach zou je kunnen vergelijken met een personal trainer op het gebied van mentale kracht. Coaching met NLP wordt vaak ‘levens veranderend’ genoemd. De cliënt leert en ondergaat zeer krachtige NLP technieken, die hem in staat stellen het leven te leiden dat hij wil leiden en de persoon te zijn die hij wil zijn.

“NLP coaching helpt mensen om zelf aan het roer van hun leven te staan. Centrale vragen daarbij zijn: wie ben jij, wat wil jij en wat is nodig om dat te bereiken? NLP coaching is snel en effectief. Vaak zijn 3 tot 5 sessies voldoende om de beoogde resultaten te behalen.”

Jij en ik zijn eender, we ademen dezelfde zuurstof

Op een gelijkwaardig niveau coach ik jou persoonlijk en waar mogelijk met humor. Zo houden we wat luchtig en dragelijk. Het kan het nodig zijn je een spiegel voor te houden en dat is niet altijd prettig. Soms doet het even pijn, dat is gezond en geeft je een kans om iets van jezelf te leren. Het is een kans om datgene te verbeteren wat je zelf doet en niet wil, denk positief!

Als je hier ben gaan lezen weet je goed dat er iets speelt. Dat je het anders wil, maar hoe, waar en met wie? En wellicht is je klacht lastig te specificeren of te definiëren. Je staat er nooit alleen voor, ik ben er voor jou.

Als je contact op gaat nemen snap ik dat dat spannend kan zijn. Vaak is dit je interne systeem die het oude patroon wil vast houden terwijl jouw hersens wat anders willen. Uit je comfortzone komen heet dat. Dat voelt spannend maar wel belangrijk als jij jouw idealen na wil leven en lekker in je vel wil zitten.

nlp coaching
We werken samen, samen leer jij wat jij belangrijk vindt en ik help jou met je passie terug te vinden. Weer plezier en voldoening, genieten!

NLP coaching bij angst en onzekerheid

Heb jij het bijvoorbeeld niet meer naar je zin op je werk? Hoelang houdt je het nog vol om met minder energie aan het werk te gaan en met frustraties thuis te komen? De kans is groot dat je een burn-out ontwikkelt als je op deze koers doorgaat.

Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, bloosangst, lichte depressie, burn-out, paniekaanvallen of andere psychische klachten dan is NLP coaching de aangewezen methode om dit aan te pakken.

Evert Ruisch.

Evert Ruisch.

Elke coach, arts, therapeut of psycholoog is maar een gewoon mens. Evert Ruisch laat je zien dat hulp vragen heel gezond is. Ook hij heeft de nodige hulp gehad bij vragen en onzekerheden. Zijn leven veranderde door de opleiding Integral NLP Master en praktische psychologie, het roer ging compleet om.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *