Tarieven en algemene informatie

De eerste afspraak, kennismaken

Jij vindt het ongetwijfeld belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent.. Dat snap ik, daarom geef ik je inzicht in de werkwijze, de tarieven en wat je daarvoor krijgt.

Natuurlijk is de eerste afspraak vooral bedoeld om kennis te maken. Maar dat wil niet zeggen dat het eerste gesprek niet behulpzaam is voor de hulpvraag waarmee je komt.

Belangrijk voor een effectief traject is om een -zo helder mogelijke- intentie of hulpvraag te hebben. In het eerste gesprek gaat de aandacht dan ook vooral naar Wie ben jij, welke wensen of hulpvraag heb je.

De kennismaking is voor ons beiden even spannend en die schenk ik jou. * Als we besluiten niet met elkaar door te gaan heb je dus geen kosten.

*

Exclusief eventuele reiskosten en of accommodatie kosten.

“If you pay, you pay attention“

Algemene informatie

Je zet je initiatief door, top!
Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat. Als we aan de slag gaan gelden de privacy regels en algemene voorwaarden.
Annuleringen en aantal sessies
Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog doorberekend. Een coachingstraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken.
Tarieven voor particulieren en organisaties

Tarieven voor particulieren en organisaties zijn eender. Sinds april 2020 heb ik besloten niet langer ingeschreven te staan in de Kamer van Koophandel. De werkwijze blijft onveranderd echter ik heb nu meer tijd voor waar coachen om gaat. Hulp verlenen aan diegene die dat nodig hebben.

Betaald je werkgever mee?

Vanaf 2014 vallen niet alle psychische klachten onder de vergoedingen. (ten gevolge van relatie-, identiteit en aanpassingsproblemen en burn-out gerelateerde klachten)

In 2016 was het GGZ budget 6.61 Miljard waarvan 41% (verspilling) soms (of geheel) niet aan sloot op de zorgvraag. Dus privé (en/of via een instantie) investeren in passende zorg loont.

NLP coaching Arnhem bied zorg die wel bij je past. Deze onafhankelijke zorg behoort niet tot het basispakket en heeft geen invloed op je eigen risico.

De voordelen van NLP coaching Arnhem
Betaald je werkgever mee?

NLP coaching kan onderdeel zijn van:

 • Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP).
 • Een re-integratietraject.
 • Counseling.

De kans is groot dat de werkgever de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt. Overleg met je leidinggevende of werkgever in hoeverre het bedrijf mee wil betalen aan een vergoeding.

“If you pay, you pay attention“

Ik bied als contract vrije NLP coach onafhankelijke coachingstrajecten. Daarnaast is het belangrijk dat je krijgt wat je nu nodig denkt te hebben. Niet slechts wat de zorgverzekeraar wil vergoeden.

Een coachingstraject is een investering die je leven lang mee gaat. Zodra financiële uitgaves aan medicatie, fysieke en mentale zorg omlaag gaan verdien je dat vanzelf terug. De emotionele vrijheid en energie is onbetaalbaar.

Mensen die bereid zijn te betalen voor hun geluk zijn ook veel meer gemotiveerd. Geluk hangt niet af van een vergoeding, het is je eigen inzet. “If you pay, you pay attention“

Tarieven NLP coaching Arnhem

 • Kennismaking €0

  Wandeling in Arnhem of online (maximaal 60 minuten)

 • NLP coaching & advies €75,-

  Een los coaching gesprek a (maximaal) 90 minuten

 • NLP coaching & advies - Basis €280,-

  Vier coaching gesprekken a (maximaal) 90 minuten

 • NLP coaching & advies - Groei €560,-

  Acht coaching gesprekken a (maximaal) 90 minuten

* Locatie Arnhem of online (exclusief eventuele huur accommodatie / reiskosten.

Tarieven
Tel de kosten voor langdurige zorg en medicatie eens op

Kom je er niet uit? Maatwerk is mogelijk, neem gerust contact op met vragen.