Testimonials, feedback en waardering

NLP collega's, trainers en cliënten aan het woord.

Om als mens (en ook als coach) te blijven groeien is feedback belangrijk. Ik vraag al mijn cliënten om feedback in de vorm van testimonials en soms mag ik die online delen.

Voor mij geeft het weer hoe mensen mij en werkwijze hebben ervaren en wat ze zien voor de toekomst. Hieronder enkele testimonia van mensen die ik waardeer, respecteer en een warm hart toe draag. Dank je wel!

testimonials. stress

Feedback & succesverhalen

Soms zijn testimonals op verzoek geanonimiseerd

Verpleegkundige

Ingrid meester

Ingrid Meester

Fijne, deskundige begeleiding van iemand die echt met je is begaan. Door eigen ervaringen, door de wol geverfd.

Vrijwilligster

Edith Meutstege

Evert voelt al snel vertrouwd en weet met zijn inzichten al snel te achterhalen wat er speelt. Hij komt tot de diepere kern, andere issues dan ik zelf dacht. Dit keerpunt in mijn leven heeft mij veel goeds gebracht. In een korte tijd en sneller dan verwacht. Ik pluk daar nog steeds dagelijks de vruchten van.

Ik heb een postnatale depressie met psychoses gehad. Dit heeft 22 jaar geduurd en ben net een jaar zo goed als medicatie vrij. Medicatie die je gehele gevoelsleven onderdrukt en een ziekte die je alleen kan handelen met je hoofd. Ik leefde mijn leven in mijn hoofd en niet met mijn hart.

Soms komen dingen op je pad, Evert dus en zijn NLP coaching. Via hem leer ik weer vanuit mijn gevoel te leven ipv mijn hoofd en andere issues die spelen worden aangekaart. Hij voelt mensen perfect aan, hun pijn etc. zonder dat ze dit benoemen. Een gave waar hij zijn werk van heeft gemaakt.

Hij verrijkt mijn leven door zijn werk wijze, Ik heb hier zoveel baat bij dat ik dit meer mensen gun. Bezoek deze site het kan ook jouw leven positief veranderen als je daar behoefte aan voelt.

Zelfstandig ondernemer

Anoniem

Ik heb Evert benaderd toen ik mij geen raad meer wist met bepaalde angstgevoelens. Deze angsten belette mij in mijn dagelijks leven. Ik ging bepaalde situaties vermijden waar ik eens een paniekaanval kreeg. Maar op een gegeven moment ging ik ook leuke alledaagse dingen vermijden waar ik misschien een paniekaanval kon krijgen.

Toen ik het besef kreeg dat ik alleen maar angstig was voor de angst, die op zou kunnen treden, ben ik hulp gaan zoeken. Ik zocht een vertrouwenspersoon waar ik mij op mijn gemak bij zou voelen. Bij wie ik niet het gevoel kreeg dat ik een patiënt was tegenover een ‘witte’ jas. Ik zocht iemand die vanuit zijn eigen ervaring mij het vertrouwen kan geven om deze angst voor de angst aan te kunnen pakken.

Na de eerste vrijblijvende kennismakingswandeling gaf Evert mij al genoeg vertrouwen om verder te gaan. Zijn aanpak om tijdens wandelingen te zoeken naar de oorsprong van de angst vond ik erg prettig. Je voelt je meer ontspannen omdat je niet tegenover iemand zit. Je kan al lopende je gedachten meer laten gaan. Met thuisopdrachten en het ventileren van gedachten en gebeurtenissen - uit het verleden - via de mail, kwam ik steeds meer te weten over het ontstaan van mijn angst.

En dat alleen al was een soort van uit de knoop halen van een wirwar aan draden die mijn eigen ik steeds dieper mijn lichaam in hadden getrokken. Toen het puzzelstukje eenmaal gevonden was mocht ik een uitdaging verzinnen waar ik de angst voor de angst kon oproepen. Evert heeft mij op een rustige en doeltreffende manier gecoacht om de angst te trotseren.

Toen ik de angst voor de angst voelde opkomen liet hij mij door middel van EFT zien hoe je die angst de baas kon blijven. Met zelfvertrouwen laat je de angst zien dat het geen bezit van je kan nemen. Dat was een heel mooi moment. Ik kreeg steeds meer zin in een volgende uitdaging en hoewel het best eng was heb ik als een blij kind staan springen, want ik deed het alleen, vol zelfvertrouwen!

Feedback & succesverhalen

Soms zijn testimonals op verzoek geanonimiseerd

Harde werker en mooi mens

Anoniem

Ik heb Evert benaderd omdat er in mijn leven op dat moment veel was weggevallen. Zowel mijn baan als mijn relatie. Hij kwam samen met mij snel tot de kern. We hebben samen prettig gewerkt. Er was ruimte voor kwetsbaarheid en tranen. Hij heeft mij tools verschaft waar ik mee verder kan. Het was hard werken maar een waardevolle coaching waardoor ik gegroeid ben

Leidinggevende & brandweerman

Anoniem

Na een paar kleine en grote tegenslagen heb ik Evert benaderd. Dit omdat ik hier hulp bij nodig had. Niet in de vorm van een psychiater of psycholoog, maar een coach was meer in de lijn met mijn doen en laten.
Evert is een hartelijke en vriendelijke man, die na een paar sessies al wandelend een heel goed beeld had van wie ik ben. Ook wist hij snel de vinger op de zere plek te leggen. Maar dit heeft hij ook snel kunnen omzetten naar positieve gevoelens.

Het verwerken van in het verleden gepasseerde gebeurtenissen heeft mij door Evert heel erg geholpen. Op momenten dat het even niet meer ging kon ik Evert bellen en hij kon razendsnel schakelen om de volgende dag af te spreken.
Bedankt voor de fijne gesprekken en handvatten die je mij hebt aangereikt.

Web developer

Anoniem

Evert heeft mij geholpen nadat ik een aantal klappen in een korte periode in mijn leven maakte. Met hulp van hem heb ik mijn weg weer terug gevonden en sta ik weer positief en blij in het leven.

Door zijn expertise en tips ging dit proces vele male sneller dan ik had verwacht en heb ik goede handvatten hoe ik voortaan gelijke problemen kan aanpakken. Ik kan iedereen aanraden om contact met Evert op te nemen.

Collega, studiegenoot en trainers

Emotional freedom expert

Mieke van Maanen

Evert is een mooi, warm en oprecht mens. Naast deze kwaliteiten en het benutten van zijn kennis en ervaringen gebruikt hij zijn humor, waardoor het voor zijn coachee snel veilig en vertrouwd aanvoelt. Bijzondere eigenschappen waardoor Evert de juiste interventies kan plegen om patronen te doorbreken. Met veel plezier ga ik samen met Evert de master in.

Life coach en Trainer

Jasper van Well

Tijdens de opleiding NLP Life Coach en tijdens de NLP Masterclass heb ik Evert leren kennen als een warm, sociaal en betrokken mens. Helaas heb ik Evert niet kunnen begeleiden tot aan de certificering. Maar al de eerste 2 blokken hebben mij ervan overtuigd dat Evert een zeer kundig en professioneel Life Coach is waarnaar ik iedereen die hulp zoekt bij een Life Coach zonder aarzeling naar doorverwijs.

Hearing Care Professional bij Specsavers

Alex de Jong

Evert Ruisch heeft indruk op mij gemaakt door zijn grote doorzettingsvermogen. Hij is door gegaan, waar menigeen in zijn situatie zou hebben opgegeven. Zijn vermogen om zich aan te passen ondanks fysieke beperkingen is intrigerend, en zijn een goed voorbeeld voor wie zich in vergelijkbare omstandigheden bevinden.

NLP coach, trainer & hypnotherapeut

Raymond Ottens

Ik heb Evert als een warm hartelijk persoon ervaren. Gedreven, integer en met een groot empathisch hart. Een ware aanwinst als nieuw Integral NLP Life Coach. Als student bij Personal Management is hij in een relatief korte tijd enorm gegroeid als coach, maar zeker ook als persoon. Mede door zijn fijngevoeligheid en intuïtieve vermogens weet hij anderen te raken en in beweging te brengen. Evert, fijn dat je je opleiding tot master gaat vervolgen. Met een gerust hart kan ik je aanbevelen.