Wie is Evert, NLP coaching Arnhem

Een kleine introductie en levensloop

 • Wil je vrij en tevreden zijn in wie je bent?
 • Wil je vrij zijn je te uiten ongeacht je omgeving.
 • Wil je af van je mentale en/of fysieke pijn, energiek, vitaal en fit zijn in je eigen lichaam?
 • Je vrij en veilig voelen, vol zelfvertrouwen, energiek, gelukkig en weer blij zijn met het leven?
 • En vooral, dat het wel “goed genoeg” is en trots op jezelf zijn?

Dit zijn de dingen waar ik zelf ook aan heb moeten werken. Hier ben ik trots op en tegenwoordig vind ik persoonlijke ontwikkeling alleen maar leuk. Uitdagend, geeft energie en maakt mij nog meer relaxed.

Mijn opleiding en persoonlijke ervaring geven mij authentieke coach capaciteiten en maken mij een gewaardeerd mens. Een Evert 2.0, de verbeterde versie.

Contact met Evert Ruisch Integral NLP Master
Evert Ruisch, Integral NLP Master

Ik coach met hart en ziel

Ik bied kortlopende oplossingsgerichte coachingstrajecten aan waarbij jouw doelen en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik ben er ook voor je indien je klacht lastig is te specificeren of te definiëren.

Mijn ervaring is dat buiten de beste omgeving is voor het meest ontspannen resultaat. Ook komt het de lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede.

Vanaf mijn geboorte was ik “ongezond” door een hart afwijking. Hierdoor groei je heel anders op dan je zou willen wensen. Pas als ik spontaan genees op mijn negende jaar komt mijn gewone leven op gang.

Bewuste herinneringen worden gevuld met verdriet, teleurstelling en pijn. Elk kind heeft een basis nodig op het gebied van vertrouwen, geborgenheid en veiligheid, ik mis de eerste negen jaar.

Onbewuste herinneringen beïnvloeden mij in wie ik toen was. Als kind zonderde ik mij af en vermeed liever elk ongemakkelijk gevoel. Later in mijn volwassen leven heb ik onbewust gedrag af moeten leren en ongewenste gevoelens leren omarmen.

Ik ben Evert Ruisch, NLP coaching Arnhem

Toch heeft dit alles mij veel gebracht. Ik weet wat het is om ontwijkend gedrag, afwijzing, teleurstelling, eenzaamheid en verdriet te ervaren. Mensen die over je heen walsen omdat je niet in je kracht weet te staan.

Ik weet wat het met je doet als je alles dreigt te verliezen en toch de volgende dag weer op moet staan. Tijd heeft mij laten inzien hoe waardevol mensen en kleine gebaren kunnen zijn. Hoe mentale gezondheid je lichamelijk beïnvloed en vice versa.

Ik vertel je, je kan op elke leeftijd keuzes maken, accepteer jij je huidige situatie? Je kunt ervoor kiezen om ermee te leven, maar je kunt er ook voor kiezen het helemaal anders te doen. Mijn studie praktische psychologie, life coach, NLP Master en persoonlijke ontwikkeling geven mij puur emotionele rijkdom.

NLP coaching Arnhem Privacy algemene voorwaarden tarieven

Als ik het kon, wil je samen kijken wat jij kunt behalen?

Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij in het middelpunt. Het is daarom belangrijk dat je een coach vindt die bij je past. Jij en ik werken als team naar een gezamenlijk doel.

Ik maak graag eerst kennis met jou als persoon. Jouw situatie en wie jij bent is van belang. Zijn we een match? Indien we beiden verder willen gaan we aan de slag. Een kennismaking is dan ook gratis.

Wil je nog meer weten?
Vrijwilligerswerk
 • Ik mag graag werk doen als vrijwillige boswachter, en dat op De Posbank, leuk en dankbaar werk.
 • Wegen en paden dienen bijgehouden te worden en dat doe ik dan ook voor Natuurmonumenten op park Veluwezoom.
 • Door bovenstaande werkzaamheden doe ik wat terug voor de dieren en natuur. Ik geniet van hun, dus ik geef ze ook wat terug.
Te veel hobby's
 • Wandelen is mijn grootste wijze van ontspanning en uitlaatklep. Dus dat mag ik graag doen. En het is nog gezond ook!
 • Een hengeltje uitgooien en actief vissen najagen. Lekker de gedachtes op wat anders. Gelukkig voor de vissen zijn ze mij vaak te slim af.
 • Ik doe graag van alles tegelijk, wat mij de desbetreffende dag leuk lijkt om te doen. Ik heb dus meer keuzes dan dagen in de week.
Zit jij wel eens stil?
 • Jazeker, ik mag graag een website ontwerpen en de foto’s daarvoor maken.
 • Ik organiseer en ontwerp wandelingen voor de gezelligheid. Na borrelen hoort daar bij. Yeah!
 • Ik hou wel van een goeie film of serie, ook dan ben ik uren zoet.