Blogs en (zelfhulp) boeken

Reflecties en inzichten vanaf de bank

Mijn blogs gaan regelmatig over mijn verleden met praktische informatie als bonus. Ik wil je laten zien dat hulp vragen heel gezond is. Elke coach, arts, therapeut of psycholoog is maar gewoon een mens. Ook zij hebben een groot probleem zonder toiletpapier. 😉

In mijn blogs lees je dat ook ik de nodige hulp had bij vragen en onzekerheden. Sterker nog, hulp vragen en later zelfs omscholen veranderde mijn leven compleet. De opleidingen Integral NLP Master en praktische psychologie gaven mij nieuwe inzichten en een hele nieuwe basis. Ik kon weer zijn wie ik ooit was en mijn toekomst vormgeven.

Met reflecties en inzichten vanuit het hart geschreven zal je zien dat ik maar gewoon een mens ben. Bij twijfel nodig je mij gewoon uit voor kop koffie of thee.

Mentaal en fysiek heb ik diverse keren moeten revalideren en dat ging niet zonder hulp. Onderstaande boeken hebben mij geholpen obstakels te overwinnen. Wellicht helpt mijn boekenlijst ook jou om doelen te verwezenlijken.

Veel lees plezier!

Evert

evert ruisch nlp coaching Arnhem Blogs zelfhulp boeken
stress
Blog met tips

Stress, 6 gezonde en eenvoudige tips

Stress, is soms goed voor je situatie maar niet voor lang. Om te presteren op gewenste momenten ervaar je stress. Alle energie en focus komen tot een piek prestatie. Een fantastische kwaliteit van ons menselijk lichaam, tot je te veel, te vaak en te lang heb moeten presteren.

Lees verder »
niet goed genoeg voelen
Blog met tips

Niet goed genoeg voelen

Veel mensen hebben wel eens de twijfel of ze iets goed genoeg hebben gedaan. Met de informatie die ze nu hebben overwegen ze of het resultaat goed genoeg is, heel normaal. Genoeg mensen hebben het idee dat ze niet goed genoeg zijn of zelfs een totale mislukking voelen. Op het werk, op school, thuis, het is lang niet door perfectionisme.

Lees verder »
Depressie
Blog met tips

Depressie, wat te doen en tips.

Depressies geven verschillende klachten, niet alleen psychische. Je klachten hebben invloed op je gedachten, gedrag en lichamelijke. Om van een depressie te spreken hoef je niet alle klachten te hebben. De symptomen kunnen per persoon verschillen en op andere perioden van de dag tot uiting komen. Dit is wat mij heeft geholpen.

Lees verder »